Weboldalunk működéséhez a cookie-kat használunk.Számítógépe böngészőjében bármikor tilthatja vagy eltávolíthatja.

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod.

 

Termékek Menü

Így olcsó a fiú ing

Gondoltál már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne gyermekednek is turkálóban vagy éppen egy webáruházban vásárolni?

A lehetőség megvan erre, tehát már a gyermekruhára sem kell annyi pénzt költeni mint eddig. Persze nem azt mondjuk, hogy a gyerekruhán kellene spórolni, de nagyon sok olyan ruha van, amelyet alig használ a gyermek, aztán pedig nagyon gyorsan kinövi. Nézzünk egy ilyen példát, és lássuk hozzá a megoldást. 

A fiú ing újan elég drága, hiszen egy alkalmi ruhadarabról van szó, így a boltok eléggé megemelik az árát, netán még ha valami különlegesség is van rajta, akkor még nagyobb összeget kell kiadni érte. A ruhadarabra azonban nincs olyan sűrűn szükség, mint mondjuk egy pólóra, nadrágra, vagy egy lábbelire. Inget a gyermeke nem sűrűn viselnek, mert nem annyira kényelmes, csak feszengenek benne, nem lehet jót és kényelmesen játszani stb. Fiú ing maximum egy évnyitóra, egy fellépésre, esküvőre vagy egy születésnapra kell – de még ezeknél sem mindig. Ha belegondolunk azonban abba, hogy milyen gyorsan nőnek a gyerekek, akkor már gondban lehetünk az inggel kapcsolatban. Míg a felnőtteknél elég egy-két csinosabb ruhadarab, amivel kihúzzák az ilyen ünnepségeket, addig a gyerekeknél lehet hogy minden alkalomra újat kell vásárolni, merthogy nagyon gyorsan kinövik… tiszta pénzkidobás. 

Nem pénzkidobás a fiú ing vásárlása akkor, ha olcsón, mondjuk egy webáruházból jut hozzá, sőt, a használt választása még költséghatékonyabb megoldást jelent. A használt fiú ing semmivel sem rosszabb, mint egy új darab, talán elődje is csak egyszer viselte, ugyanúgy, mint a mi fiunk, aki az évnyitóra felvette, de a karácsonyi műsorra már kicsi volt rá. Így van ez a gyermekruhákkal, nem érdemes ezen bosszankodni, érdemesebb inkább egy jó megoldást találni, például kihasználni a használt gyermekruha webáruház kínálatát. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kisfiú ing