Weboldalunk igénybevételével jóváhagyod a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

 

Jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Radóné Dudás Mária Magdolna  (székhely: 6724 Szeged, Csongrádi sgt 114,;Nyilvántartási szám: 50302620, nyilvántartó hatóság: Nemzeti Adó- és Vámhivatal, adószám: 67485590-1-26
) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket valamint adatvédelmi és adatkezelési politikáját.
A jelen Szabályzat célja, hogy Radóné Dudás Mária Magdolna  által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).



 

Egyéni vállakozó megnevezése:

 

Egyéni vállakozó:  Radóné Dudás Mária Magdolna

Székhely: 6724 Szeged, Csongrádi sgt 114.. 


Nyilvántartási szám: 50302620 (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)

Adószám: 67485590-1-26


Telefon: +36-30-662-5181

e-mail cím: radoruha@gmail.com

 

Adatkezelés jogalapja

Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.



 

Adatkezelés célja

Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház adatkezelésének célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása illetve a hírlevélre feliratkozottak részére hírlevelek kiküldése.


 Személyes adatok köre:


Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia:


-     név (vezeték- és keresztnév)


-     e-mail cím


-     szállítási és számlázási cím


-     telefonszám


Hírlevélre történő feliratkozáshoz az alábbi adatokat kell megadni:


-     keresztnév (vagy más megszólítás)


-     e-mail cím



 

Felelősség:



Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház vezetője a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Vásárló e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Vásárlót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
A Vásárló a Honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szerkeszthető és Honlapon megjelenő tartalmak, megadott adatok, információk harmadik fél és Radóné Dudás Mária Magdolna  jogát illetve jogos érdekeit nem sértik.
 Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a fenti esetekben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából. Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a fenti esetekben, illetve az ÁSZF be nem tartása esetén jogosult a Vásárló regisztrációját, illetve hírlevélre történő feliratkozását törölni; ebben az esetben Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a Vásárlót a törlésből fakadóan ért károkért nem felel.



 

Adatkezelés időtartama


A Vásárló személyes adatainak kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Vásárló a regisztráció törlését vagy adatainak módosítását bármikor kérheti az radoruha@gmail.com e-mail címen. Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője azonban nem törölhet olyan adatokat melyek megőrzésére jogszabály erejénél fogva kötelezett. (pl. számviteli jogszabályokban meghatározott számla megőrzési kötelezettség)

 

Személyes adatot megismerő személyek köre

 

A webáruház használata során a webáruház részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat elsődlegesen Radóné Dudás Mária Magdolna  jogosult megismerni. Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője az adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben arra a megrendelés feldolgozása, vagy a webáruház üzemeltetése miatt szükség van. (Pl: Magyar Posta a megrendelés kézbesítéséhez).

Adatfeldolgozás, adattovábbítás:

Radóné Dudás Mária Magdolna  a honlap üzemeltetése, megrendelések teljesítése céljából (pl. kiszállítás) adatfeldolgozót vehet  igénybe, aki a Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház  üzemelteőjével kötött szerződés alapján az adatok feldolgozását végzi. Radóné Dudás Mária Magdolna  az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

 

Adatfeldolgozók megnevezése:

 

Tevékenység

Cégnév

szerver, tárhely

ShopRenter.hu Kft., Mediacenter Kft

hírlevél

ShopRenter.hu Kft.

futárszolgálat

Magyar Posta Zrt.

 

 



A fentieken túl a Vásárlóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Vásárló hozzájárulása alapján kerülhet sor.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Adatok módosítása


Vásárló adatainak módosítását az alábbi módokon kérheti, illetve hajthatja végre:


-    Vásárló kérheti Radóné Dudás Mária Magdolna  személyes adataiban bekövetkezett változások módosítására (például szállítási cím módosítása, vagy helytelenül megadott adatok). Módosítást az Radóné Dudás Mária Magdolna  írásbeli igény benyújtását követően hajt végre. A módosítási igényt az radoruha@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

-    Vásárló személyes adatait a weboldalra történt    bejelentkezést követően önmaga is meg tudja változtatni

-    hírlevélről történő leiratkozás a hírlevelekben    található leiratkozási linkre kattintva automatikusan kérhető, illetve törlési kérelem küldhető radoruha@gmail.com e-mail címre is

 

 

Egyéb rögzített adatok

 

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld az Radóné Dudás Mária Magdolna  részére a látogató, Vásárló számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

 

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Vásárló korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Vásárlónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. A Vásárlók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a Vásárlók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.)

Alkalmazott cookie-k:
-     Analitika, követés cookie
-     Webhelyen keresztüli követés
-    Bejelentkezési, Vásárló azonosító session cookie vagy más néven átmeneti cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy az Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség" funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben
-    hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
-    hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
-    hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
-    hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.



 

Hírlevél

Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a Honlapon lehetővé teszi a Vásárlók számára, hogy a regisztrációtól függetlenül feliratkozzanak a hírlevélre a kezdőoldal alján található „Hírlevél feliratkozás” menüponton belül.
A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre pedig hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője csak a Vásárló kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld, vagyis akkor, ha a Vásárló 
A Vásárló korlátozás és indokolás nélkül, bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről. Ezt megteheti Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője részére küldött levél, e-mail útján. Ebben az esetben Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a Vásárló minden - a hírlevelek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg a Vásárlót.  


 

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat módosítása:

Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Az Adatkezelési Szabályzat módosítását követően valamennyi Vásárlót megfelelő módon (hírlevélben, belépéskor felugró ablakban) tájékoztatni kell. A szolgáltatás további felhasználásával a Vásárlók a megváltozott adatkezelési szabályokat tudomásul veszik, ezen túlmenő beleegyezésük kikérésére nincs szükség.



 

Adatkezelésben érintettek jogai:


-    Tájékoztatáshoz való jog
Személyes adataik kezeléséről a Vásárlók Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetőjétől bármikor írásban, Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház címére küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben, illetve a radoruha@gmail.com címre küldött e-mailben tájékoztatást kérhetnek, továbbá – a regisztráció során megadott e-mail cím kivételével – bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. 

E-mailben küldött tájékoztatáskérést Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője csak akkor tekinti hitelesnek, ha azt a Vásárló regisztrált e-mailcíméről küldik.

Amennyiben a Vásárló kéri, a Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője tájékoztatást ad a Vásárlóra vonatkozó és Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője által kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait.

Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

A Vásárló bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetőjéhez fordulhat a fent megjelölt elérhetőségeken keresztül.

 

-    Adatok helyesbítése, törlése, zárolása

A Vásárló bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni a fent megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a szükséges időtartamig megőrzi.

Vásárló kérheti továbbá, adatainak zárolását. Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője zárolja a személyes adatot, ha a Vásárló ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Vásárló jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről a Vásárlót, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Vásárló jogos érdekét nem sérti.

Ha Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a Vásárló helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti vagy nem tudja teljesíteni, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

 

-    Adatkezelés elleni tiltakozás
Vásárló tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.  Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

 

Jogorvoslati lehetőségek

 

A Vásárló az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján


1.    Bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy

2.    a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat.

 

Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshető  Radóné Dudás Mária Magdolna  a www.gyereknekruha.hu webáruház üzemeltetője a radoruha@gmail.com e-mail címen.